Ornament full top Italiaans Restaurant Onesto Den bosch

 

CROSTONI
Heerlijke bites, lekker om te delen
Delicious bites, great for sharing

Burrata Prosciutto di Parma 12,50 
Romige Burrata en Prosciutto di Parma. op gegrilde courgette met een siroop van balsamico. Geserveerd met rozemarijnbrood.
Creamy Burrata and Prosciutto di Parma, on grilled zucchini, balsamic syrup and rosemary bread.

Misto di Bruschette 'Onesto' 10,00 vanaf 4 st. / 2,50 p. st.
Gegrild ciabatta brood ingesmeerd met knoflook en olijfolie extra vergine. Een heerlijke proeverij van diverse rijkelijk belegde bruschette.
Grilled ciabatta bread dressed with garlic and extra virgin olive oil, with a combination of diverse toppings for perfect mixed bruschetta.

Bruschetta al Pomodoro 10,- 5 st.
Bruschetta, tomaat, basilicum, knoflook, ui en olijfolie extra vergine.
Bruschetta, tomato, basil, garlic, onion and extra virgin olive oil.

 

Crudo di Parma 10,- 80 gr.
Dun gesneden boterzachte Parmaham, ciabatta en basilicummayonaise.
Thinly sliced, butter-soft Parma ham.

 

Tagliata Saporita di Pane 6,50
Broodplankje ciabatta, focaccia, basilicummayonaise, tomatentapenade en zachte kruidenboter.
Bread platter with ciabatta, focaccia, basil mayonnaise, tomato tapenade and soft herb butter.

 

Ornament full top Italiaans Restaurant Onesto Den bosch

 

ANTIPASTI
Voorgerechten
Starters

 

Carpaccio di Manzo 12,75
Vers gesneden carpaccio van het Limousin rund, geserveerd met een truffelcrème voorzien van parmezaankrullen en rucola.
Freshly sliced Limousin beef carpaccio, served with truffle cream accompanied by Parmesan curls and rocket lettuce.

 

Vitello Tonnato 12,75
Dun gesneden kalfsmuis gemarineerd met verse kruiden, rosé gebakken. Geserveerd met een tonijnmayonaise en appelkappertjes.
Pink-fried, thinly sliced veal chuck tender marinated with fresh herbs. Served with a tuna mayonnaise and apple capers.

 

Combinazione di Vitello Tonnato e Carpaccio di Manzo 13,50
Voor wie niet kan kiezen een heerlijke combinatie van carpaccio van het Limousin rund met truffelcrème en kalfsmuis met een tonijnmayonaise.
For those unable to choose, a delicious combination of Limousin beef carpaccio with truffle cream and veal chuck tender with a tuna mayonnaise.

 

Tartare di Manzo al Tartufo 14,-
Steak tartaar van fijngesneden ossenhaas, zongedroogde tomaten, kappertjes, zwarte truffel, een krokantje van Parmezaanse kaas en truffelcrème.
Steak tartar made from the finest beef tenderloin fillet, sun-dried tomatoes, capers and black truffle. Finished with a parmesan crisp and a truffle cream.

 

Carpaccio di Tonno 13,50
Dun gesneden tonijn, vergezeld door gepofte knoflook, een krokantje van zoete ui en limoendressing.
Thinly sliced tuna, accompanied by puff-roasted garlic with a crispy sweet onion and lime dressing.

 

Caprese 'Onesto' 9,75
Caprese op klassieke wijze, concassee gesneden rijpe pomodori met een huisgemaakte groene pesto en buffelmozzarella. De caprese wordt geserveerd op rozemarijntoast.
Caprese in the classical style, concasse of ripe pomodoro with a homemade green pesto and buffalo mozzarella. The caprese is served on rosemary toast.

 

Insalata di Formaggio di Capra 11,75
Salade van romige geitenkaas, geroosterde walnoten, rode bieten, jonge tomaatjes en een krokantje van spek. Het geheel wordt besprenkeld met een frisse honingdressing.
Salad of creamy goat cheese, roasted walnuts, beetroot, young tomatoes and crispy fried bacon. The entirety is drizzled with a refreshing honey dressing.

 

Melanzane alla Parmigiana 12,50
Een taartje van gegrilde aubergine, tomaat, buffelmozzarella, groene pesto en parmezaanse kaas. Direct uit de oven geserveerd met warm rozemarijnbrood en olijfolie extra vergine.
A pie of grilled aubergine, tomato, buffalo mozzarella, green pesto and Parmesan cheese. Served directly from the oven with hot rosemary bread and extra virgin olive oil.

 

Gamberoni alla Diavola (piccanti) 13,75
Gebakken gamba's met rode peper, knoflook en sjalot, afgeblust met brandy en opgehemeld met verse room. De gamba's (5 st.) worden geserveerd met ciabattabrood.
Fried king prawns with red pepper, garlic and shallot, deglazed with brandy and finished off with a fresh cream booster. The king prawns (5 pieces) are served with ciabatta bread.

 

 

Ornament full top Italiaans Restaurant Onesto Den bosch

 

ZUPPE
Soepen
Soup

 

 

Crema di Pomodoro 6,75
Fluweelzachte tomatensoep van zoete tomaten met knoflook, sjalot en groene pesto. De soep wordt verrijkt met lobbig geslagen room.
Velvety-soft tomato soup of sweet tomatoes with garlic, shallot and green pesto. The soup is enriched with a thickly pourable whipped cream.

 

Vellutata di Zucchine 6,75
Romige soep van courgette, knolselderij met truffel en een krokant van parmezaan.
Creamy soup of courgette, celeriac with truffle and a crispy Parmesan.

 

Bis di Zuppe 7,75
Duo van soep, zachte tomatensoep en romige courgettesoep, geserveerd met 2 crostini's met parmaham en basilicumcrème.
Duo of soup, soft tomato soup and creamy courgette soup, served with 2 crostinis accompanied by Parma ham and cream of basil.

 

 

Ornament full top Italiaans Restaurant Onesto Den bosch

 

PASTE
Tussengerechten
Side dishes

 

 

Pappardelle Funghi di Bosco con Prosciutto di Parma 13,50 / 17,50
Pappardelle in een romige bospaddestoelen- truffelsaus afgetopt met Prosciutto di Parma.
Pappardelle in a rich black truffle cream sauce with wild mushrooms topped with prosciutto Parma ham.

 

Spaghetti alla Piemontese 13,50 / 17,50
Een zeer fijn, smaakvol gerecht van het allerbeste runderstoofvlees. Het vlees is zacht gegaard in een huisgemaakte kalfsjus met knoflook, tijm, ui, winterpeen, bleekselderij en tomaat.
A very fine, tasteful dish of the very best stewing beef. The meat is gently cooked in a homemade veal jus with garlic, thyme, onion, winter carrot, celery and tomato.

 

Linguine con Gamberi alla Diavola (piccanti) 21,50
Een pasta met gamba's geserveerd in een romige, pikante kreeftensaus, afgeblust met brandy. Gegarneerd met 2 black tiger garnalen.
A pasta with king prawns served in a creamy, piquant lobster sauce, deglazed with brandy. Garnished with 2 black tiger prawns.

 

Tagliatelle alla Sorrentina 12,50 / 16,50
Vegetarisch gerecht met mini tomaatjes, knoflook, ui, tomatenpassaat en buffelmozzarella. Afgetopt met basilicum.
Vegetarian dish with mini tomatoes, garlic, onion, tomato purée and buffalo mozzarella. Topped off with basil.

 

Spaghetti Carbonara 'Onesto' 12,50 / 16,50
Ei, verse zwarte peper, parmezaanse kaas, tomaat, spek, knoflook en een vleugje rode pepers maken deze pasta tot een waar feest.
Egg, freshly ground black pepper, Parmesan cheese, tomato, bacon, garlic and a dash of red pepper turn this pasta into a true feast.

 

 

Ornament full top Italiaans Restaurant Onesto Den bosch

 

SECONDI PIATTI DI
Hoofdgerechten
Main Courses

 

Carne / Vlees / Meat

 

Pollo alla Cacciatora 19,-
Kippendijen “jagersstijl”, zacht gegaard tezamen met bleekselderij, wortel, knoflook, sjalot, tomaat, olijven, rozemarijn, tijm. Geserveerd met roseval aardappels en gegrilde groente.
Chicken thighs “hunter’s style”, gently cooked with celery, carrot, garlic, shallot, tomato, olives, rosemary, thyme. Served with Roseval potatoes and grilled vegetables.

 

Vitello alla Pastinaca 19,75
Sucade van het kalf gegaard in huisgemaakte kalfsjus met een geurige specerijencombinatie van steranijs, rozemarijn, tijm en zwarte peper. De sucade wordt geserveerd op een zalf van pastinaak met groene asperges.
Veal top blade cooked in homemade veal jus with a fragrant spice combination of star anise, rosemary, thyme and black pepper. The veal top blade is served on a parsnip balm with green asparagus.

 

Ossobuco 'Onesto' 23,50
Kalfsschenkel bereid volgens traditionele wijze, geserveerd met risotto en gegrilde groente.
Traditionally prepared knuckle of veal, served with risotto and grilled vegetables.

 

Tournedos con Tartufo 26,75
Het beste van het rund gebakken, geserveerd met truffeljus in combinatie met kruidige roseval aardappels en haricots verts omwikkeld met pancetta.
The best part of beef fried, served with truffle jus in combination with spicy Roseval potatoes and haricots verts wrapped in pancetta.

 

Tournedos Rossini 'Onesto' 32,50
De klassieker onder de tournedos, gebakken ossenhaas op toast vergezeld door een plakje ganzenlever en portkalfsjus in combinatie met kruidige roseval aardappels.
The classic amongst the tournedos, fried tenderloin served on toast accompanied by a slice of foie gras and port veal jus combined with haricots verts wrapped in pancetta and served with spicy Roseval potatoes.

 

Tagliata di Manzo 22,50
Malse getrancheerde lendebiefstuk geserveerd met rucola, kruidige roseval aardappels een siroop van balsamico en schaafsel van Parmezaanse kaas.
Sirloin steak seared and sliced served with arugula and herbed roasted roseval potatoes. Topped with balsamic glaze and grated parmesan cheese.

 

Vitello alla Parmigiana 24,50
Kalfsoester, gevuld met parmaham en salie, geserveerd met een zachte gorgonzolaroomsaus, kruidige roseval aardappels en gegrilde groente.
Veal escalope, with Parma ham and sage, served with a soft gorgonzola cream sauce, spicy Roseval potatoes and grilled vegetables.

 

Pesce / Vis / Fish

 

Grigliata di Tonno 23,50
Gegrilde rode tonijn met een frisse antiboise van puntpaprika, tomaat, rode ui, bieslook, balsamico en olijfolie. Geserveerd op een bedje van pasta en gegrilde groente.
Grilled red tuna with a refreshing antiboise of sweet pointed pepper, tomato, red onion, chives, balsamic vinegar and olive oil. Served on a bed of pasta and grilled vegetables.

 

Filetto di Salmone in Crosta di Pesto Rosso 19,75
Zalmfilet op de huid gebakken met een korst van rode pesto. Geserveerd op een bedje van pasta en gegrilde groente.
Skin-fried salmon fillet with a red pesto crust. Served on a bed of pasta and grilled vegetables.

 

Filetto di Branzino 23,50
Zeebaarsfilet op de huid gebakken geserveerd op geurige risotto met groene asperges en bospaddestoelen.
Seabass fillet pan seared, with herbed risotto accompanied by green asparagus and mixed wild mushrooms.

 

Guazzetto di Pesce in Cartoccio 24,50
Vispannetje uit de oven, kabeljauw, zalm, roodbaars en een black tiger garnaal. Langzaam gegaard in een tomatenvenkelsaus met een vleugje sambuca, gegratineerd met geraspte parmezaanse kaas. Geserveerd met ciabattabrood of pasta naar keuze.
Oven-prepared pan of fish, with cod, salmon, redfish and a black tiger prawn. Slowly cooked in a tomato-fennel sauce with a dash of Sambuca, gratinated with grated Parmesan cheese. Served with ciabatta bread or pasta according to choice.

 

 

Ornament full top Italiaans Restaurant Onesto Den bosch

 

Dessert
Dessert
Dolci

 

 

Tiramisu 'Onesto' 7,75
Lange vingers gedoopt in sterke koffie met Amaretto en Frangelico in laagjes met mascarpone verrijkt met chocoladekrullen.
Ladyfingers dipped in strong coffee with Amaretto and Frangelico, layered with mascarpone enriched with chocolate curls.

 

Sgroppino 7,75
Prosecco, limoenijs en Limoncello.
Prosecco, lime ice cream and limoncello.

 

Panna Cotta 7,75
Proeverij van witte panna cotta van pure chocolade, afgetopt met pistache crumble, aardbeiensorbetijs, overgoten met een basilicumsiroop.
Taster of white pannacotta with plain chocolate, topped off with pistachio crumble, strawberry sorbet, drizzled with basil syrup.

 

Torta Esotica al Mascarpone 7,75
Smeuïge cheesecake van mascarpone, mango-passievruchtencoulis, yoghurt en room met een bodem van kruidige koek.
Smooth cheesecake of mascarpone, mango-passion fruit coulis, yogurt and cream with a spiced gingerbread base.

 

Torta di Cioccolato 8,50
Chocoladetaartje met een warme zachte vulling van pure chocolade, hazelnootkruim en hazelnootijs.
Chocolate cake with a warm, soft filling of plain chocolate, hazelnut crumb and hazelnut ice cream.

 

Scelta di Formaggi della Casa 12,50
Met zorg geselecteerde Italiaanse kwaliteitskazen vergezeld door kletzenbrood, noten en een truffelhoning.
Carefully selected Italian quality cheese types accompanied by rich fruit loaf, nuts and truffle honey.
Suggestie / Suggestion
Kopke Tawny 4,75 p. glas
Kopke Tawny 10 years Old 7,50 p.glas

 

Heeft u een voedselallergie? Meld het ons.
Do you have a food allergy? Please make sure to tell us.

 

 

 

Delen