Ornament full top Italiaans Restaurant Onesto Den bosch

Bites, lekker om te delen
Delicious bites, great for sharing
CROSTONI

Buona Sera
Antipasti, Italiaanse lekkernijen.
Antipasti, tasty Italian appetizers.
6,-

Misto di Bruschette “Onesto”
Gegrild ciabatta brood ingesmeerd met knoflook en olijfolie extra vergine, een heerlijke proeverij.
Grilled ciabatta bread smeared with garlic and extra virgin olive oil, a delicious taster.
10,-  4 pc.

Bruschetta al Pomodoro
Bruschetta, tomaat, basilicum, knoflook, ui en olijfolie extra vergine.
Bruschetta, tomato, basil, garlic, onion and extra virgin olive oil.
10,-  5 pc.

Crudo di Parma
Dun gesneden, boterzachte parmaham.

Thinly sliced, butter-soft Parma ham.
10,-  75 gr.

Tagliata Saporita di Pane
Broodplankje ciabatta, focaccia, basilicummayonaise, tomatentapenade en zachte kruidenboter.
Bread platter with ciabatta, focaccia, basil mayonnaise, tomato tapenade and soft herb butter.
6,50


Ornament full top Italiaans Restaurant Onesto Den bosch

Voorgerechten
Starters

ANTIPASTI

Carpaccio di Manzo
Vers gesneden carpaccio van het Limousin rund, geserveerd met een truffelcrème voorzien van parmezaankrullen en rucola.
Freshly sliced Limousin beef carpaccio, served with truffle cream accompanied by Parmesan curls and rocket lettuce.
12,50

Vitello Tonnato
Dun gesneden kalfsmuis gemarineerd met verse kruiden, rosé gebakken. Geserveerd met een tonijnmayonaise en appelkappertjes.
Pink-fried, thinly sliced veal chuck tender marinated with fresh herbs. Served with a tuna mayonnaise and apple capers.
12,50

Combinazione di Vitello Tonnato e Carpaccio di Manzo
Voor wie niet kan kiezen een heerlijke combinatie van carpaccio van het Limousin rund met truffelcrème en kalfsmuis met een tonijnmayonaise.
For those unable to choose, a delicious combination of Limousin beef carpaccio with truffle cream and veal chuck tender with a tuna mayonnaise.
13,-

Carpaccio di Tonno
Dun gesneden tonijn, vergezeld door gepofte knoflook, een krokantje van zoete ui en limoendressing.
Thinly sliced tuna, accompanied by puff-roasted garlic with a crispy sweet onion and lime dressing.
13,-

Caprese “Onesto”
Caprese op klassieke wijze, concassee gesneden rijpe pomodori met een huisgemaakte groene pesto en buffelmozzarella. De caprese wordt geserveerd op rozemarijntoast.
Caprese in the classical style, concasse of ripe pomodori with a homemade green pesto and buffalo mozzarella. The caprese is served on rosemary toast.
9,50

Insalata di Formaggio di Capra
Salade van romige geitenkaas, geroosterde walnoten, rode bieten, jonge tomaatjes en een krokantje van spek. Het geheel wordt besprenkeld met een frisse honingdressing.
Salad of creamy goat cheese, roasted walnuts, beetroot, young tomatoes and crispy fried bacon. The entirety is drizzled with a refreshing honey dressing.
11,75

Melanzane alla Parmigiana
Een taartje van gegrilde aubergine, tomaat, buffelmozzarella, groene pesto en parmezaanse kaas. Direct uit de oven geserveerd met warm rozemarijnbrood en olijfolie extra vergine.
A pie of grilled aubergine, tomato, buffalo mozzarella, green pesto and Parmesan cheese. Served directly from the oven with hot rosemary bread and extra virgin olive oil.
11,75

Gamberoni alla Diavola (piccanti)
Gebakken gamba's met rode peper, knoflook en sjalot, afgeblust met brandy en opgehemeld met verse room. De gamba's (5 stuks) worden geserveerd met ciabattabrood.
Fried king prawns with red pepper, garlic and shallot, deglazed with brandy and finished off with a fresh cream booster. The king prawns (5 pieces) are served with ciabatta bread.
13,50


Ornament full top Italiaans Restaurant Onesto Den bosch

Soepen
Soup
ZUPPE

Crema di Pomodoro
Fluweelzachte tomatensoep van zoete tomaten met knoflook, sjalot en groene pesto. De soep wordt verrijkt met lobbig geslagen room.
Velvety-soft tomato soup of sweet tomatoes with garlic, shallot and green pesto. The soup is enriched with a thickly pourable whipped cream.
6,50

Vellutata di Zucchine
Romige soep van courgette, knolselderij met truffel en een krokant van parmezaan.
Creamy soup of courgette, celeriac with truffle and a crispy Parmesan.
6,75

Bis di Zuppe
Duo van soep, zachte tomatensoep en romige courgettesoep, geserveerd met 2 crostini's met parmaham en basilicumcrème.
Duo of soup, soft tomato soup and creamy courgette soup, served with 2 crostinis accompanied by Parma ham and cream of basil.
7,50


Ornament full top Italiaans Restaurant Onesto Den bosch

Tussengerechten
Side dishes
PASTE

Linguine all' Amatriciana
Klassiek gerecht bereid met een overheerlijke saus van tomaat, spek, knoflook en rode pepers.
Classic dish prepared with an absolutely delicious sauce of tomato, bacon, garlic and red peppers.
12,50 / 16,50

Spaghetti alla Piemontese
Een zeer fijn, smaakvol gerecht van het allerbeste runderstoofvlees. Het vlees is zacht gegaard in een huisgemaakte kalfsjus met knoflook, tijm, ui, winterpeen, bleekselderij en tomaat.
A very fine, tasteful dish of the very best stewing beef. The meat is gently cooked in a homemade veal jus with garlic, thyme, onion, winter carrot, celery and tomato.
13,50 / 17,50

Linguine con Gamberi alla Diavola (piccanti)
A pasta of king prawns served in a creamy, piquant lobster sauce, deglazed with brandy. Garnished with 2 black tiger prawns.
Een pasta van gamba's geserveerd in een romige, pikante kreeftensaus, afgeblust met brandy. Gegarneerd met 2 black tiger garnalen.
21,50

Tagliatelle alla Sorrentina
Vegetarisch gerecht met mini tomaatjes, knoflook, ui, tomatenpassaat en buffelmozzarella. Afgetopt met basilicum.
Vegetarian dish with mini tomatoes, garlic, onion, tomato purée and buffalo mozzarella. Topped off with basil.
1
2,50 / 16,50


Spaghetti Carbonara “Onesto”
Ei, verse zwarte peper, parmezaanse kaas, tomaat, spek, knoflook en een vleugje rode pepers maken deze pasta tot een waar feest.
Egg, freshly ground black pepper, Parmesan cheese, tomato, bacon, garlic and a dash of red pepper turn this pasta into a true feast.
12,50 / 16,50


Ornament full top Italiaans Restaurant Onesto Den bosch

Hoofdgerechten
Main Courses
SECONDI PIATTI DI

Carne / Meat / Vlees

Pollo alla Cacciatora
Kippendijen “jagersstijl”, zacht gegaard tezamen met bleekselderij, wortel, knoflook, sjalot, tomaat, olijven, rozemarijn, tijm. Geserveerd met roseval aardappels en gegrilde groente.
Chicken thighs “hunter’s style”, gently cooked with celery, carrot, garlic, shallot, tomato, olives, rosemary, thyme. Served with Roseval potatoes and grilled vegetables.
18,50

Vitello alla Pastinaca
Sucade van het kalf gegaard in huisgemaakte kalfsjus met een geurige specerijencombinatie van steranijs, rozemarijn, tijm en zwarte peper. De sucade wordt geserveerd op een zalf van pastinaak met groene asperges.
Veal top blade cooked in homemade veal jus with a fragrant spice combination of star anise, rosemary, thyme and black pepper. The veal top blade is served on a parsnip balm with green asparagus.
19,75

Ossobuco alla Milanese
Kalfsschenkel bereid volgens traditionele wijze, geserveerd met risotto en gegrilde groente.
Traditionally prepared knuckle of veal, served with risotto and grilled vegetables.
21,25

Tournedos con Tartufo
Het beste van het rund gebakken, geserveerd met truffeljus in combinatie met kruidige roseval aardappels en haricots verts omwikkeld met pancetta.
The best part of beef fried, served with truffle jus in combination with spicy Roseval potatoes and haricots verts wrapped in pancetta.
26,75

Tournedos Rossini “Onesto”
De klassieker onder de tournedos, gebakken ossenhaas op toast vergezeld door een plakje ganzenlever en portkalfsjus in combinatie met kruidige roseval aardappels.
The classic amongst the tournedos, fried tenderloin served on toast accompanied by a slice of foie gras and port veal jus combined with haricots verts wrapped in pancetta and served with spicy Roseval potatoes.
32,50

Vitello alla Parmigiana
Kalfsoester, gevuld met parmaham en salie, geserveerd met een zachte gorgonzolaroomsaus, kruidige roseval aardappels en gegrilde groente.
Veal escalope, with Parma ham and sage, served with a soft gorgonzola cream sauce, spicy Roseval potatoes and grilled vegetables.
24,50


Vis / Fish / Pesce

Grigliata di Tonno
Gegrilde rode tonijn met een frisse antiboise van puntpaprika, tomaat, rode ui, bieslook, balsamico en olijfolie. Geserveerd op een bedje van pasta en gegrilde groente.
Grilled red tuna with a refreshing antiboise of sweet pointed pepper, tomato, red onion, chives, balsamic vinegar and olive oil. Served on a bed of pasta and grilled vegetables.
22,50

Filetto di Salmone in Crosta di Pesto Rosso
Zalmfilet op de huid gebakken met een korst van rode pesto. Geserveerd op een bedje van pasta en gegrilde groente.
Skin-fried salmon fillet with a red pesto crust. Served on a bed of pasta and grilled vegetables.
19,75

Guazzetto di Pesce in Cartoccio
Vispannetje uit de oven, kabeljauw, zalm, roodbaars en een black tiger garnaal. Langzaam gegaard in een tomatenvenkelsaus met een vleugje sambuca, gegratineerd met geraspte parmezaanse kaas. Geserveerd met ciabattabrood of pasta naar keuze.
Oven-prepared pan of fish, with cod, salmon, redfish and a black tiger prawn. Slowly cooked in a tomato-fennel sauce with a dash of Sambuca, gratinated with grated Parmesan cheese. Served with ciabatta bread or pasta according to choice.
23,50


Merluzzetto al Crudo di Parma
Gebakken kabeljauw in een jasje van parmaham geserveerd met krachtige kreeftenjus, risotto en groene asperges.
Fried cod coated in Parma ham and served with a pungent lobster jus, risotto and green asparagus.
23,50


Ornament full top Italiaans Restaurant Onesto Den bosch

Dessert
Dessert
Dolci

Tiramisu “Onesto”
Lange vingers gedoopt in sterke koffie met Amaretto en Frangelico in laagjes met mascarpone verrijkt met chocoladekrullen.
Ladyfingers dipped in strong coffee with Amaretto and Frangelico, layered with mascarpone enriched with chocolate curls.
7,50

Sgroppino
Prosecco, limoenijs en Limoncello.
Prosecco, lime ice cream and limoncello.
7,50

Panna Cotta
Proeverij van witte panna cotta van pure chocolade, afgetopt met pistache crumble, aardbeiensorbetijs, overgoten met een basilicumsiroop.
Taster of white panna cotta with plain chocolate, topped off with pistachio crumble, strawberry sorbet, drizzled with basil syrup.
7,75


Torta Esotica al Mascarpone
Smeuïge cheesecake van mascarpone, mango-passievruchtencoulis, yoghurt en room met een bodem van kruidige koek.
Smooth cheesecake of mascarpone, mango-passion fruit coulis, yoghurt and cream with a spiced gingerbread base.
7,50

Torta di Cioccolato
Chocoladetaartje met een warme zachte vulling van pure chocolade, hazelnootkruim en hazelnootijs.
Chocolate cake with a warm, soft filling of plain chocolate, hazelnut crumb and hazelnut ice cream.
7,50

Scelta di Formaggi della Casa
Met zorg geselecteerde Italiaanse kwaliteitskazen vergezeld door kletzenbrood, noten en een truffelhoning.
Carefully selected Italian quality cheese types accompanied by rich fruit loaf, nuts and a truffle honey.
12,-




Delen

Volg ons